Darujte poukaz na služby skupiny BARTH

Hledáte ideální dárek? Většinu námi nabízených služeb můžete svým blízkým věnovat formou dárkové poukázky.

Nabízíme Vám pohodlnou variantu dárku k narozeninám, výročí a nebo třeba jen tak pro radost, díky které si může každý vybrat dle vlastního vkusu, uvážení a potřeb. Věnujte dárkový poukaz na služby Autocentra BARTH, Motocentra BARTH a BARTH Caravan, Autopůjčovny, kterým uděláte radost nejen Vašim blízkým, ale také přátelům či kolegům v práci.

Darovat můžete poukaz v hodnotě 1.000 Kč nebo 5.000 Kč, kam napíšeme i jméno obdarovaného, který si pak vybere, na jaké služby poukaz v odpovídající hodnotě využije. Platnost poukazu je 12 měsíců od data vystavení.

POUKAZ JE K ZAKOUPENÍ TAKÉ ONLINE - DÁREK NA PÁR KLIKNUTÍ

Pro pohodlné objednání využijte e-shop, kde jednoduše zvolíte typ voucheru, zaplatíte ho online a vyberete si doručení mailem, poštou nebo osobní vyzvednutí na jedné z našich poboček. Nadále však platí, že můžete zakoupit voucher i bez objednání předem na recepci na našich pobočkách v Pardubicích a Hradci Králové.

Chci koupit poukaz online >

POUKAZ je možné uplatnit na úhradu:

Nabídku kompletních aktivit a služeb skupiny BARTH naleznete na BARTH.cz.  

Ukázka designu dárkového poukazu BARTH

Dárkový poukaz můžete zakoupit na našich provozovnách v Pardubicích a Hradci Králové nebo Vám ho rádi zašleme poštou na dobírku. V případě dotazů týkajících se dárkových poukazů se obracejte na kontaktní osoby níže:

AUTOCENTRUM BARTH   BARTH RENT   BARTH CARAVAN   MOTOCENTRUM BARTH   BARTH HOLIDAY