Akční nabídka užitkových vozů Volkswagen Caddy, Multivan a Crafter s balíkem výhod

Akční nabídka užitkových vozů Volkswagen Caddy, Multivan a Crafter s balíkem výhod

Volkswagen Caddy již od 599 000Kč vč. DPH, skvělé ceny i na Crafter a Multivan. Navíc záruka 2+3 roky s limitem 200 000 km, financování s úrokem již od 0 % p.a. včetně předplaceného servisu.

Výhody v rámci akční nabídky:

  • Prodloužená záruka 2+3 roky - s limitem 200 000km je součástí akční ceny vozů
  • Předplacený servis - zdarma obdržíte servisní balíček na 5 let s limitem 90 000km (v případě modelu Crafter dokonce až 150 000 km), podmínkou je financování vozu od Volkswagen Financial Services
  • Úrok již od 0% - pro modely Crafter a Caddy, nízké splátky díky financování Chytře

Který z nich bude váš nejlepší přítel na podnikání?

Caddy již od 599.000 Kč vč. DPH

Pro všechny, kteří milují život. Ať už převážíte velkou rodinu, svoje zvířecí miláčky, stěhujete půlku zahradnictví, nebo vezete jen velký nákup Volkswagen Caddy je vždy připraven pojmout vše potřebné.
Caddy je stejně jako dříve maximálně spolehlivý, flexibilní a připravený pro každodenní využití. Ve své 5. generaci je však ještě lépe připravený na všechny další výzvy.
Nejoblíbenější všestranný vůz je ještě komfortnější, variabilnější a s využitím více digitálních technologií než kdykoli v minulosti.
Kromě atraktivního designu zaujme také nejmodernějšími asistenčními systémy, vysoce kvalitní digitální přístrojovou deskou Digital-Cockpit a progresivním infotainmentem, včetně mobilních služeb online.

Více o modelu Caddy >

 


Multivan již od 1.147.020 Kč vč. DPH

Volkswagen Multivan fascinuje svojí unikátní koncepcí interiéru, která představuje jeho hlavní výhodu - velký a extrémně variabilní prostor pro posádku a zavazadla. Multivan k tomu přidává zcela novou úroveň komfortu a bezpečnosti. Díky tomu zůstává maximálně funkční a všestranný.
Současně je ale digitální a propojený, ještě hodnotnější a komfortnější. V Multivanu se potkává duch moderní doby a prémiová výbava s dosavadní univerzálností.

Více o modelu Multivan >

Crafter již od 699.000 Kč bez DPH

Připraven pro velké úkoly. Pro Volkswagen Crafter není téměř nic až příliš. Jeho rozměry jsou ideální pro neskladné europalety nebo kontejnery na kolečkách. Díky nejlepší naložitelnosti a nejlepšímu zajištění nákladu ve své třídě Vám navíc dokáže Vaši práci usnadnit. S motory TDI se cestou nebudete loudat, navíc Vám pomůže i ve složitých dopravních situacích.

 

 

Objednejte si nezávaznou předváděcí jízdu a přesvědčte se sami o tom, který z vozů bude pro vás tím největším kouzelníkem, který vykouzlí místo pro vše, co potřebujete uvést.

Chci předváděcí jízdu >  Podívejte se na nabídku nových vozů >

Akční nabídka platí do 31.7.2024 nebo do vyčerpání kvót podle toho, co nastane dříve. Uváděné ceny jsou pouze orientační, doporučené importérem značky Volkswagen Užitkové vozy (Porsche Česká republika s.r.o.), a nejsou nabídkou ve smyslu ust. § 1732 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Aktuální cenu a specifikaci vybraného modelu Vám na požádání sdělí Váš autorizovaný prodejce vozů Volkswagen Užitkové vozy. Fotografie jsou pouze ilustrativní a vyobrazené vozy mohou obsahovat prvky příplatkové výbavy.

Nechte si spočítat individuální nabídku financování a kontaktujte našeho prodejce:

Zbyněk Korejtko

Zbyněk Korejtko

prodejce užitkových vozů

zbynek.korejtko@autocentrum.cz