BARTH na Majálesu Pardubice 2024

Naše zaměstnance a VIP klienty čekal nezapomenutelný zážitek plný skvělé hudby, zajímavých vystoupení a skvělého jídla.

 Na festivale vystoupili slavní interpreti jako Ben Cristovao, skupina Jelen, UDG, Wohnout, Rybičky 48 nebo Tomáš Klus, který navíc po svém koncertě dorazil do naší VIP BARTH zóny na autogramiádu a všechny oslnil svým milým a přátelským vystupovaním.

Druhý den festivalu se představily skupiny jako No Name, Ready Kirken nebo Monkey Business. Sobotní večer byl také plný rapových interpretů, kteří “překvapili“ nejen svým vystoupením, ale i “novými módními trendy“. :)

Pro naše zaměstnance byla připravena i další zábava jako například focení v koutku FlashSpin 360, které bavilo dospělé i děti. Samozřejmě nesměly chybět lahodné speciality ze stánku s jídlem jako Astra klobása, BARTH burger, Superb XXL Hot dog a další…. Při vstupu každý host dostal poukázku na Magnum nanuk, který si každý mohl nechat připravit dle svého gusta s různými polevami a posypkami. Jako každý rok jsme si také zazávodili na autodromu a nechyběla ani zkouška jízdy pozadu. 

Letos jsme pro návštěvníky poprvé připravili fotosoutěž o 4 dny v obytném voze z naší půjčovny obytných vozů BARTH Caravan. Stačilo se pouze vyfotit v našem rámečku před BARTH zónou a fotku sdílet s označením #BARTHMAJALES. Výherkyní se stala paní Hana Machatá. 

BARTH Majáles se letos povedl na jedničku a už teď se těšíme na další ročník. Děkujeme všem, kteří se akce zúčastnili a pomohli udělat z této události skvělý zážitek!