EXTERIÉR

Designéři značky propůjčili novému modelu PEUGEOT 208 energičtější a výraznější rysy s cílem podpořit jeho atraktivitu a osobitost. Nová vizuální identita vozu se samozřejmě snoubí i s větší robustností a vyšší kvalitou.


 
ENERGETICKÁ ESENCE
Nový PEUGEOT 208, atraktivní městský vůz s výraznou osobností a novým designem, představuje svou sportovně elegantní siluetu s energickými a moderními proporcemi (kratší převis karoserie, výška zůstává stejná) a propracovaným stylem (tvarované boky, chromovaný lem kolem oken).
 
SPORTOVNÍ A UŠLECHTILÝ STYL
Přední část vozu s ostřejšími a precizně propracovanými rysy působí mohutnějším dojmem. Širší přední maska zdobená silnějším lemem je dokonale začleněná do předního nárazníku. Moderní design přední části dokreslují také nové dvoubarevné přední světlometyi. Kombinace černé barvy a chromu jim dodává pronikavý šelmovský pohled a nezaměnitelný světelný LED podpis je výrazem jejich technologické vyspělosti.
 
SVĚTELNÁ IDENTITA
Při pohledu zezadu upoutají pozornost nová zadní světla se třemi řadami diod připomínajících vrypy drápů. Propracovaný vzhled světel, jasná opálově červená barva a plasticky prokreslený 3D efekt z nich činí skutečné technologické skvosty. Tato nová světla se stala společným prvkem stylové identity značky a objevují se u všech verzí nového modelu PEUGEOT 208.
 
SVĚŽÍ A MODERNÍ BARVY
Paleta odstínů barev a povrchů (standardní, metalické, perleťové, strukturované) se pro nový PEUGEOT 208 rozšířila o zcela nové odstíny. Bohatá a pestrá řada 12 odstínů reaguje na přání zákazníků, kteří touží po výjimečnosti a chtějí se odlišit. Nová metalická barva Orange POWER je mladistvě svěží a dynamická. Její třpytivý lesk se na světle rozzáří v celé své kráse. Je to moderní a živý odstín, který srší energií a zdůrazňuje vyhraněný charakter vozu i jeho řidiče.
 
 
STRUKTUROVANÉ BARVY
Nový PEUGEOT 208 bude k dispozici ve dvou nových odstínech karoserie ICE Grey a ICE Silver, jejichž povrch vytváří matný saténový efekt.
Obě tyto zvláštní barvy působí velmi kvalitním dojmem, citlivě reagují na světelné proměny, jsou příjemné na dotyk a zdůrazňují stylové linie nového vozu PEUGEOT 208 a podtrhují jeho dynamiku a výjimečnost. Strukturované barvy karoserie jsou odolnější a udržují se snadněji než klasické matné odstíny. Vzhledem k jejich vysoké rezistenci proti drobnému poškrábání dobře snášejí časté mytí – vysokotlakým proudem vody nebo v kartáčové myčce i . Díky použití v sériové výrobě se nyní stávají dostupné pro širokou zákaznickou veřejnost.
 
VLASTNÍ EXTERIÉR VOZU
Personalizace je trend dnešní doby. Nový model PEUGEOT 208 v tomto směru nabízí speciální sady, které zahrnují elegantní černě lakované části exteriéru (lišta kolem masky chladiče, kryty vnějších zpětných zrcátek, pouzdra předních mlhových světlometů) doplněné originálními barevnými efekty i (maska chladiče „EQUALIZER“ s barevným 3D efektem, nápis PEUGEOT vpředu i vzadu, barevný gravírovaný okraj u mlhových světlometů a směrových světel). Paket LIME Yellow s módními a bláznivě barevnými prvky.
‑ Paket Menthol White s elegantními bílými doplňky, které podtrhují dynamiku stylu .
 
HLINÍKOVÁ KOLA
Pro celou modelovou řadu jsou k dispozici nové kryty 15’’ NIOBIUM a nová hliníková kola 16’’ TITANE. V nabídce jsou kola v rozměrech 16’’ a 17 ‘’ a v provedení, které zdůrazňuje jejich exkluzivitu: barevnost, diamantový výbrus nebo inovativní efekty ‑ sekvenční diamantový výbrus či laserové gravírování.