INTERIÉR

INTERIÉR

Nový PEUGEOT 208 nabídne cestujícím stylově čistý a do nejmenších detailů propracovaný interiér. Snadná a přirozená ergonomie ovládání vozu přináší obratnější, přesnější a tedy i bezpečnější řízení.

PEUGEOT i-Cockpit
Potěšení při řízení, vynikající ovladatelnost vozu a přesnost řízení jsou mimo jiné dílem i přirozeně a přehledně uspořádaného místa řidiče Peugeot i Cockpit.
Volant menších rozměrů, zvýšená přístrojová deska a velká dotyková 7'' obrazovkai vám zprostředkují inspirativní jízdní zážitky i dynamické a jisté řízení.
 
SMYSL PRO DETAIL
Design interiéru harmonicky navazuje na styl exteriéru, je stejně moderní a vytříbený. Tvar palubní desky originálním způsobem spojuje vzletné a přímočaré křivky, výstupy vzduchu po stranách palubní desky přebírají typicky protáhlý tvar a propracované dekorativní prvky vypovídají o důkladné péči věnované každému detailu.
Povrch palubní desky s jemnou grafickou strukturou je na dotyk velmi příjemná a palubní deska v tomto provedení působí ještě kvalitnějším dojmem.
 
TECHNOLOGICKÁ PŘÍSTROJOVÁ DESKA
Na zvýšené přístrojové desce má řidič potřebné jízdní informace přehledně na očích, což zvyšuje komfort i bezpečnost řízení. Číselné ukazatele jsou ukázkou přesné mechaniky, střízlivý a elegantní design, bílé podsvícení a displej uprostřed zajišťují vynikající čitelnost a přehlednost zobrazovaných údajů. Veškeré potřebné informace zjistíte, aniž byste odpoutali pozornost od vozovky před sebou.
 
 
KOMPAKTNÍ VOLANT
Díky svým kompaktním rozměrům (délka vozidla nepřesahuje 4 m) a malému volantu je nový PEUGEOT 208 ve městě velmi obratný, snadno ovladatelný a jízda se pro řidiče stává opravdovým potěšením. Kvalitu celkového provedení interiéru a příjemné pocity při řízení umocní i volant potažený kůžíi, který je k dispozici od 2. úrovně výbavy, nebo v základní výbavě ve 3. úrovni výbavy.
 
DOTYKOVÝ DISPLEJ
Na velkém dotykovém 7" displejii máte všechny funkceina dosah ruky a jejich obsluha je snadná a přirozená. Současně vám displej poskytne i všechny moderní způsoby připojení: Bluetooth a USB, audio a video streaming.
 
VLASTNÍ INTERIÉR VOZU
Nový PEUGEOT 208 nabízí velmi nápadité pakety pro vlastní úpravu exteriéru a interiéru vozui.
S doplňky na úpravu interiéru si můžete v kabině vytvořit moderní a kvalitní prostředí vyladěné do nejmenších detailů: od sportovních sedadel, přes barevné motivy i na čalounění, volantu, palubní desce a ve výplních dveří až po chromované výstupy vzduchu.
‑ Paket Menthol White s bílými doplňky, které v interiéru vytvářejí dynamickou a elegantní atmosféru,
‑ Paket LIME Yellow s módními a bláznivě barevnými prvky.