Kia EV3: Nový elektromobil na trhu | Nyní za akční cenu 842 000 Kč!

Kia EV3: Nový elektromobil na trhu | Nyní za akční cenu 842 000 Kč!

Moderní elektromobil, který spojuje inovativní technologie s ekologickým přístupem k mobilitě. Tento kompaktní SUV zaujme svým stylovým designem, prostorným interiérem a pokročilými funkcemi.

 

Kia EV3: Nová éra elektromobility s neodolatelným designem a technologií

JEDINĚ U NÁS NYNÍ ZA AKČNÍ CENU 842 000 Kč!

Nový model Kia EV3, který spojuje inovativní technologie, ekologický provoz a moderní design. Tento kompaktní crossover, vycházející z designové filozofie „Spojené protiklady“, má jedinečný vzhled s progresivním zevnějškem, který je hravý a současně promyšlený. Uvnitř naleznete vzdušný a pohodlný interiér, navržený pro maximální relaxaci během každé jízdy.
 

Výkon a dojezd

Kia EV3 nabízí skvělý dojezd až 605 km na jedno dobití, což znamená, že zvládnete například cestu z Paříže do Ženevy bez nutnosti zastavování pro dobití. Díky ultra rychlému dobíjení lze baterii nabít z 10 % na 80 % za pouhých 31 minut, což zajišťuje maximální praktičnost pro každodenní cestování.

Trvalá udržitelnost

S každým detailem interiéru Kia EV3 je spojena trvalá udržitelnost, od výběru materiálů až po celkovou konstrukci. Automobil je navržen s ohledem na ekologickou zodpovědnost a snižování ekologické stopy, čímž se stává skutečným příkladem moderní mobility.

Bezpečnost a technologie

Kia EV3 přináší pokročilé asistenční systémy, které zajišťují maximální bezpečnost jak na dálnici, tak v městském provozu. Systémy pro zabránění nehodám dokážou předvídat potenciální rizika, zatímco asistenti pro jízdu na dálnici a parkování usnadňují každodenní řízení.

Konektivita a komfort

Model EV3 nabízí řadu funkcí, které zpříjemní každou cestu. Interiér je koncipován tak, aby poskytl dostatek prostoru pro relaxaci, práci i zábavu. Během čekání na dobíjení si můžete užít špičkový infotainment systém s podporou Apple CarPlay a Android Auto, který umožňuje pohodlně ovládat všechny funkce vozu.

Výkon a podvozková platforma

S revoluční podvozkovou platformou E-GMP se Kia EV3 řadí mezi špičky svého segmentu. Dlouhý rozvor zajišťuje velkorysý prostor v interiéru, zatímco dynamické jízdní vlastnosti a tichý provoz zvyšují celkový požitek z jízdy.

Cenová dostupnost a dotace

Jedině u nás nyní za akční cenu 842 000 Kč včetně DPH. Navíc můžete využít dotaci na elektromobil až do výše 200 000 Kč, což činí tento model nejen ekologickou, ale i ekonomicky výhodnou volbou.

Pokud vás nový Kia EV3 zaujal a chcete se dozvědět více, kontaktujte naše prodejce, kteří vám rádi pomohou a zodpoví všechny vaše dotazy.

Jan Zběhlík

Jan Zběhlík

vedoucí prodeje vozů Kia

jan.zbehlik@autocentrum.cz

Dan Sedlák

Dan Sedlák

prodejce vozů Kia

dan.sedlak@autocentrum.cz

Roman Hernešij

Roman Hernešij

prodejce vozů Kia

roman.hernesij@autocentrum.cz