Nepřehlédněte nový Volkswagen Golf na showroomu v Pardubicích

Nepřehlédněte nový Volkswagen Golf na showroomu v Pardubicích

Navštivte Autocentrum BARTH v Pardubicích na Dubině.

Nový Golf je již k vidění na našem showroomu Volkswagen v Pardubicích!

 

Golf slaví 50leté jubileum, které projevuje svěžím designem, zlepšenými funkcemi a zvýšeným výkonem. Nový Golf eHybrid pak přináší inovace ve spojení s efektivitou. Díky rychlému nabíjení stejnosměrným proudem, působivé dojezdové vzdálenosti na elektrický pohon a efektivním variantám motorů je zárukou ještě vyššího jízdního zážitku. Golf je kromě základní varianty k dispozici také ve třech dalších variantách výbavy - Style, Life a R-Line. Nabídka výbavy na přání je pak rozšířena o systémy Park Assist Plus a Pro, systém IQ.LIGHT, světlomety LED Matrix a intuitivního hlasového asistenta IDA.

Navštivte autorizovaného prodejce Autocentrum BARTH a.s. na Dubině a usedněte do nové verze skutečné klasiky. Zveme vás na předváděcí jízdu, abyste mohli vyzkoušej nový Golf na vlastní kůži. Cesta k pořízení nového vozu je snadnější, než si myslíte. 

Vše o modelu Golf >    Vše o modelu Golf Variant >   Rezervovat předváděcí jízdu >  Nabídka vozů >

Využijte časově omezené akce roku BARTH Operák a vyberte si nový Golf výhodně na operativní leasing, metalický lak je zahrnutý v ceně měsíční splátky. 

Můžete také kontaktovat prodejce vozů Volkswagen, kteří vám rádi poradí a sdělí další možnosti financování, jak využít všechny benefity pro nový model a získat tak maximální cenové zvýhodnění.