Peugeot uvádí na trh lifestylovou kolekci Peugeot Sport Engineered

Peugeot uvádí na trh lifestylovou kolekci Peugeot Sport Engineered

NOVÁ KOLEKCE PEUGEOT

STYLOVÁ KOLEKCE PRO MILOVNÍKY ZNAČKY PEUGEOT

Peugeot uvádí na trh lifestylovou řadu oblečení a doplňků určenou pro milovníky výkonu, techniky a elegance. Designéři studia Peugeot Design Lab se při navrhování této nové kolekce inspirovali propracovanými designovými principy a kvalitními materiály nového modelu 508 Peugeot Sport Engineered. Čepice, polokošile a bunda z černých technických tkanin jsou sportovní a elegantní. Na klíčence, pouzdru na karty a černé kožené peněžence jsou vyraženy tři zelené drápy v novém signaturním odstínu Peugeot Sport „Kryptonite“. Hodinky s fazetovým pouzdrem a prošitým koženým řemínkem jsou odrazem výkonu a efektivity.

Oblečení kolekce Peugeot Sport Engineered, která se nese ve střízlivém sportovním stylu, dodá fanouškům eleganci ve všech ročních obdobích. Čepice (39 €) se inspirovala od baseballových modelů. Střih polokošile (79 €) je typu slim fit. Větrovka (169 €) má vylepšený střih „Teddy“, vnitřní podšívka je opatřena texturovaným vzorem.

STYLOVÉ A PRAKTICKÉ
Dokonale propracované černé kožené doplňky budou fanoušky doprovázet v každodenním životě. Klíčenka (35 €) používá gravírovanou sponu typu karabina. Pouzdro na karty (69 €) má čtyři přihrádky včetně vnitřní kapsy na zip. Peněženka (89 €) nabízí devět kapes. Pouzdro na karty i peněženka jsou vybaveny bezpečnostním systémem RFID, který chrání data bankovních karet.

Vodotěsné Hodinky Peugeot Sport Silver Chronograph (249 €) jsou opatřeny stopkami a datem a jsou poháněny strojkem Seiko. Na fazetovém pouzdru z nerezové oceli upoutá zelené tlačítko stopek v odstínu Kryptonite a na zadní straně vyrytý nápis Peugeot Sport.

SLADĚNÉ S MODELEM PEUGEOT 508
Studio Peugeot Design Lab navrhlo kolekci Peugeot Sport Engineered tak, aby odrážela vysokou technickou úroveň a eleganci nového stejnojmenného modelu 508. Důmyslné zipy bundy a trička jsou vodotěsné. Tři zelené drápy v odstínu Kryptonite a nápis Peugeot Sport na oblečení jsou plastické a mají silikonovou úpravu. Peněženka, pouzdro na karty a klíčenka jsou vyrobeny z černé italské kůže z teletiny, na které jsou vyraženy tři drápy. Zelené prošívání odkazuje na design vozu 508 Peugeot Sport Engineered.

Kolekce Peugeot Sport Engineered doplňuje lifestylové kolekce Peugeot 1810 a Legend, které také navrhlo studio Peugeot Design Lab. Oblečení, doplňky a hodinky Peugeot Sport Silver Chronograph jsou k dispozici v e-shopu Peugeot https://boutique.peugeot.com.