PRAKTIČNOST A KOMFORT

PRAKTIČNOST A KOMFORT

Nejlepší sedadla do každého počasí. Rychlý, komfortní a dálkový přístup. Hravě zaparkuje do každé mezery

Komfort řidiče 

Panuje-li chladné počasí, sedadla vpředu i vzadu se rychle vyhřejí, abyste se cítili příjemně. V parných dnech Vás budou ochlazovat odvětrávaná sedadla vpředu. Systém integrované paměti si bude vždy pamatovat Vaše nastavení polohy sedadla řidiče. Nová Kia Ceed je vybavena vyhřívaným volantem, zatímco skryté topné dráty ve skle čelního okna pomohou během několika sekund s odstraněním námrazy.

Chytrý klíček 

Chytrý klíček Vám umožní otevřít dveře a spustit motor jednoduchým stisknutím tlačítka. Už nemusíte hledat klíček v kabelce nebo po kapsách. Dálkové ovládání oken je praktické, pokud zapomenete zavřít okna vozu: stačí jen přidržet stisknuté tlačítko pro uzamčení vozidla na chytrém klíčku a okna se uzavřou.

Snadné parkování 

Podélné, šikmé nebo kolmé parkovací místo? Díky chytrému parkovacímu asistentu SPA (Smart Parking Assist) je jakékoli parkování snadné. Systém používá senzory vpředu, vzadu a po stranách a převezme místo Vás řízení vozu. Vše, co musíte dělat Vy, je už jen brzdit, přidávat plyn a řadit. Zadní kamera ukazuje dynamické naváděcí linie na dotykovém displeji pro snadné manévrování do volné mezery. Nakonec zajistěte vozidlo aktivací elektronicky ovládané parkovací brzdy.